Reggae Nationaal

Bij Tellerz.nl proberen we altijd de eerste te zijn met de nieuwste Reggae videoclips van Nederlanse bodem. Jouw favoriete Nationale reggae artiesten kom je hier tegen. De tellerz Reggae ranglijst Nationaal is echt, transparant en eerlijk. Onze Hitlijsten zijn gebaseerd op het daadwerkelijke en totale aantal views (kliks) van een "Youtube video" van de betreffende Artiest. Dus laat je niet langer voor de gek houden door al die gemanipuleerde ranglijsten. Kom naar tellerz.nl voor de echte ranking en status van jouw favoriete Nationale reggae artiest.

Klik hier voor de youtube Reggae (Nationaal) Hitlijst

play all tracks of this category

Kraantje Pappie, Postman & Doe Maar - Alles Gaat Voorbij

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Reggae Nationaal

/>
speel video

Alles Gaat Voorbij - Single - Doe Maar, Postmen & Kraantje Pappie Kraantje Pappie, Postman & Doe Maar - Alles Gaat Voorbij

 

Deze track is het resultaat van het Top Notch X Doe Maar project. Postman Remon Stotijn produceerde een nieuwe versie van Doe Maar's jaren tachtig hit, 'Alles Gaat Voorbij'. Klik hier voor het origineel. Jaren terug coverde hij al eens het "Doe maar" nummer De Bom met rapper Def Rhymz. Op deze nieuwe track hoor je de stemmen van zanger Michael Parkinson (Maikal X) en rapper Kraantje Pappie. Leuke track die wel wat publiciteit verdient en dat van ons (tellerz) krijgt. De single-primeur was bij Radio 538 en bij Giel (debiel) Beelen. Daar werd de eerste single van deze leuke samenwerking onthuld. Er gaan meer van zulke Doe Maar samenwerkingen volgen. Zo gaanThe Opposites het nummer Belle Helene vertolken, gaan Sef en Spinvis de track 'Doris Day' ten gehore brengen en gaat de Eindhovense Fresku aan de slag met het nummer Pa.

Laat maar komen, wij zijn benieuwd!!!!!!

 

Volg de "Postman" op twitter

Facebook pagina van: Kraantje Pappie

Wikipedia over: Doe maar

 

 


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

Geschreven door vanWilder
maandag 06 augustus 2012 09:37

Banner
Youtube views Tellerz

Powered by Youtube

Copyright © 2011-2016 Tellerz -Youtube views chart. Alle rechten voorbehouden.
Powered by Joomla!. Free Software released under the GNU/GPL License.

Webdesign by Webgau.de | Support by Forum | XHTML & CSS Valide

TellerzTV X