Hollandse Hits

Tellerz.nl, Altijd de eerste met de nieuwste hits en videoclips van onze Nederlandse artiesten. Onze Hollandse Hits ranglijst is echt en eerlijk. Onze Nederlandstalige Hitlijst is  het daadwerkelijke en totale aantal views (kliks) van een Youtube video van een Artiest. Dus laat je niet langer voor de gek houden door de vele gemanipuleerde en door Platenbazen beïnvloedde ranglijsten, maar surf naar tellerz.nl voor de echte ranking en status van jouw favoriete Nederlandse artiest.

Klik hier voor de youtube  Hollandse Hist ranglijst

 

play all tracks of this category

Jan Smit ft. Roos van Erkel - Sla je armen om me heen

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Hollandse Hits

/>
speel video

Sla Je Armen Om Heen Heen - Single - Jan Smit & Roos Van Erkel Jan Smit feat. Roos van Erkel - Sla je armen om me heen

 

'Jan Smit' (ook wel Jantje Smit) bestormd op dit moment de Nederlandse top40 met het nummer, "Sla je armen om me heen". Het nummer "Gangnam Style" van PSY moet plaats maken voor onze eigen Volendamse Jan. Wie had dat ooit gedacht?! Sla je armen om me heen is de titelsong van de film "Het Bombardement" waarin Jan Smit de hoofdrol speelt. Ook zijn tegenspeelster in deze film, Roos van Erkel is op dit nummer terug horen.

De film "Het Bombardement" is een mooi liefdesdrama tussen de jonge bokser Vincent en de uit Duitsland gevluchte Eva, die dan weer verloofd is met de Nederlandse zakenman Dirk. Terwijl de oorlog in 1940 in Nederland uitbreekt, bloeit er tussen Vincent en Eva een heftige en onmogelijke liefde. Tijdens het bombardement van Rotterdam verliezen de twee jonge geliefden elkaar uit het oog. Check zelf maar... klinkt iig spannend.

 

Volg Jan Smit op twitter

Facebook pagina van: Jan Smit

Roos van Erkel op mokkels.nl

 

 


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

Geschreven door vanWilder
maandag 29 oktober 2012 11:50

Banner
Youtube views Tellerz

Powered by Youtube

Copyright © 2011-2016 Tellerz -Youtube views chart. Alle rechten voorbehouden.
Powered by Joomla!. Free Software released under the GNU/GPL License.

Webdesign by Webgau.de | Support by Forum | XHTML & CSS Valide

TellerzTV X